Andorra Snow TV

Andorre | Snowboard a Grandvalira

La Principauté d’Andorre et la bonne neige. En Andorre, Grandvalira aime la neige. A Grandvalira en Andorre, la neige est enfin de retour.

Andorre sous la bonne neige à Grandvalira. C’est la magie de Principauté d’Andorre. Parfait pour faire du ski et du snowboard. La neige est de retour dans la station de Grandvalira en Andorre, la station de Grau-Roig sous le soleil. Le canon a neige le plus puissant du monde est activé car les températures sont negavites en debut de matinée.

Reportage HD 4K – Andorra Euskadi Snow TV – 11 Janvier 2020Andorra Snow TV

Descobreix Andorra, el país dels Pirineus entre Espanya i França, en un gran paisatge en concordància al seu concepte i essència. Grandvalira no podría estar en un lloc millor. Si a Grandvalira es pot gaudir de centenars d’experiències durant tot l’any, el fet d’estar situada a Andorra multiplica les seves possibilitats fins a l’infinit. Andorra, el país dels Pirineus, entre Espanya i França, és la destinació ideal per als qui volen viure la naturalesa. La neu a l’hivern, l’aire fresc a l’estiu. Paisatges increïbles, parcs naturals, rutes de senderisme, BTT i ecoturisme. També és ideal per als qui volen anar a comprar i gaudir d’una àmplia oferta de comerços de tots els sectors.

Conoce Andorra, el país de los Pirineos, visitando Grandvalira. No podíamos estar en un mejor lugar, rodeados de bellos paisajes y un entorno único. Si en Grandvalira se pueden disfrutar de cientos de experiencias durante todo el año, el estar situada en Andorra multiplica sus posibilidades infinitamente. Andorra, el país de los Pirineos entre España y Francia, es el destino ideal para aquellos que desean vivir la naturaleza. La nieve en invierno, el aire fresco en verano. Paisajes increíbles, parques naturales, rutas de senderismo, BTT y ecoturismo. Es también ideal para los que quieren ir de compras y disfrutar de una amplia oferta de comercios de todos los sectores.