Andorra Snow TV

Andorre | Vive la Neige

L’ Andorre adore la neige. Grandvalira pays de la bonne neige. Grandvalira attend des chutes de neige. Grandvalira travaille la bonne neige et les pistes sont parfaites.

C’est la magie de Principauté d’Andorre. La station de Grau-Roig sous le soleil. La Principauté d’Andorre est un lieu idéal pour pratiquer le ski ou le snowboard meme quand la neige se fait rare, comme en ce début Janvier 2020. Mais grace au travail des specialites, on peut pratiquer le snowboard et le ski.

Reportage HD 4K – Andorra Snow TV – 13 Janvier 2020


Reportage HD 4K – Andorra snow TV – 9 Janvier 2020Descobreix Andorra, el país dels Pirineus entre Espanya i França, en un gran paisatge en concordància al seu concepte i essència. Grandvalira no podría estar en un lloc millor. Si a Grandvalira es pot gaudir de centenars d’experiències durant tot l’any, el fet d’estar situada a Andorra multiplica les seves possibilitats fins a l’infinit. Andorra, el país dels Pirineus, entre Espanya i França, és la destinació ideal per als qui volen viure la naturalesa. La neu a l’hivern, l’aire fresc a l’estiu. Paisatges increïbles, parcs naturals, rutes de senderisme, BTT i ecoturisme. També és ideal per als qui volen anar a comprar i gaudir d’una àmplia oferta de comerços de tots els sectors.

Conoce Andorra, el país de los Pirineos, visitando Grandvalira. No podíamos estar en un mejor lugar, rodeados de bellos paisajes y un entorno único. Si en Grandvalira se pueden disfrutar de cientos de experiencias durante todo el año, el estar situada en Andorra multiplica sus posibilidades infinitamente. Andorra, el país de los Pirineos entre España y Francia, es el destino ideal para aquellos que desean vivir la naturaleza. La nieve en invierno, el aire fresco en verano. Paisajes increíbles, parques naturales, rutas de senderismo, BTT y ecoturismo. Es también ideal para los que quieren ir de compras y disfrutar de una amplia oferta de comercios de todos los sectores.