Andorre | Aqui Radio Andorra

Le Lac d’Engolasters (à 1620 mètres d’altitude) domine la merveilleuse ville d’Encamp, Les deux pylones de125 metres de Radio Andorre sont toujours là, en bon état, ils n’émettent plus depuis le 9 Avril 1981.
Radio Andorre a été rendue celebre par son indicatif  » Aqui Radio Andorra  » .
Le Gouvernement Andorran, a lancé la réhabilitation de l’ancien centre émetteur de Radio Andorre, un bâtiment mythique construit en 1938-1939. La Principauté d’Andorre dispose de sa radio nationale et de sa Télévsion, la RTVA.


Edificat l’any entre l’any 1938 i el 1939, l’immoble  » Radio Andorra  » s’inscriu en el corrent de l’arquitectura del granit. Ha estat inscrit a l’Inventari General del Patrimoni Cultural d’Andorra l’any 2004 i ha ingressat el patrimoni de L’Estat el 5 de febrer del 2009.

Reportage HD 4K ©Nicolas Bauby / Andorra Snow TV – 28 Mars 2019


Andorra Snow TV

Descobreix Andorra, el país dels Pirineus entre Espanya i França, en un gran paisatge en concordància al seu concepte i essència. Grandvalira no podría estar en un lloc millor. Si a Grandvalira es pot gaudir de centenars d’experiències durant tot l’any, el fet d’estar situada a Andorra multiplica les seves possibilitats fins a l’infinit. Andorra, el país dels Pirineus, entre Espanya i França, és la destinació ideal per als qui volen viure la naturalesa. La neu a l’hivern, l’aire fresc a l’estiu. Paisatges increïbles, parcs naturals, rutes de senderisme, BTT i ecoturisme. També és ideal per als qui volen anar a comprar i gaudir d’una àmplia oferta de comerços de tots els sectors.

Conoce Andorra, el país de los Pirineos, visitando Grandvalira. No podíamos estar en un mejor lugar, rodeados de bellos paisajes y un entorno único. Si en Grandvalira se pueden disfrutar de cientos de experiencias durante todo el año, el estar situada en Andorra multiplica sus posibilidades infinitamente. Andorra, el país de los Pirineos entre España y Francia, es el destino ideal para aquellos que desean vivir la naturaleza. La nieve en invierno, el aire fresco en verano. Paisajes increíbles, parques naturales, rutas de senderismo, BTT y ecoturismo. Es también ideal para los que quieren ir de compras y disfrutar de una amplia oferta de comercios de todos los sectores.