Andorre | L’émetteur de Sud-Radio

Avant l’entrée de l’hiver, l’ancien pylone de Sud-Radio est toujours la. L ‘émetteur de Sud-Radio était une antenne ondes moyennes installé sur le Pic Blanc, une montagne de 2650 mètres d’altitude, près du Port d’Envalira, en Principauté d’Andorre.
L’émetteur – toujours dans les locaux – de 900 KW diffusait sur 819 kHz, dans la bande des 366 mètres. Il a été fermé en novembre 1981.


Sud-Radio l’emissora, posada en marxa per la societat francesa Sofirad a final del 1959. L’antena emissora es va desmuntar el 1987, deixant des d’aleshores un edifici que s’afegeix al llistat de bastiments històrics a la recerca d’utilitat. Durant quasi tres dècades, Sud Ràdio va ser la forta competència de l’emissora emblemàtica del Principat, Ràdio Andorra.

Reportage HD 4K ©Nicolas Bauby / Andorra Snow TV – 27 Mars 2019


Reportage HD – Andorra Euskadi Surf TV – 11 Novembre 2015 –


Reportage HD – Andorra Euskadi Surf TV – 9 Avril 2015 –Andorra Snow TV

Descobreix Andorra, el país dels Pirineus entre Espanya i França, en un gran paisatge en concordància al seu concepte i essència. Grandvalira no podría estar en un lloc millor. Si a Grandvalira es pot gaudir de centenars d’experiències durant tot l’any, el fet d’estar situada a Andorra multiplica les seves possibilitats fins a l’infinit. Andorra, el país dels Pirineus, entre Espanya i França, és la destinació ideal per als qui volen viure la naturalesa. La neu a l’hivern, l’aire fresc a l’estiu. Paisatges increïbles, parcs naturals, rutes de senderisme, BTT i ecoturisme. També és ideal per als qui volen anar a comprar i gaudir d’una àmplia oferta de comerços de tots els sectors.

Conoce Andorra, el país de los Pirineos, visitando Grandvalira. No podíamos estar en un mejor lugar, rodeados de bellos paisajes y un entorno único. Si en Grandvalira se pueden disfrutar de cientos de experiencias durante todo el año, el estar situada en Andorra multiplica sus posibilidades infinitamente. Andorra, el país de los Pirineos entre España y Francia, es el destino ideal para aquellos que desean vivir la naturaleza. La nieve en invierno, el aire fresco en verano. Paisajes increíbles, parques naturales, rutas de senderismo, BTT y ecoturismo. Es también ideal para los que quieren ir de compras y disfrutar de una amplia oferta de comercios de todos los sectores.