ANDORRA: Andorra la Vella, capital dels Pirineus

La Principauté d’Andorre est mondialement connue. Sa splendide capitale, Andorre-la-Vieille, est la plus haute capitale d’Europe, s’élevant à 1 023 mètres au-dessus du niveau de la mer. L ‘Andorre est un très beau pays de montagne, les randonnées que l’on peut y faire sont parmis les plus belles des Pyrénées. Les paysages sont somptueux.

Andorra la Vella, capital dels Pirineus és un món ric de cultura i tradició per descobrir, envoltat per un entorn privilegiat de gran riquesa natural. Andorra la Vella, un paradís de cultura i tradicions. La capital dels Pirineus us ofereix un ampli ventall d’activitats perquè la vostra estada sigui inoblidable. Andorra t’ofereix estacions d’esquí i activitats complementàries per a gaudir al màxim de la neu a l’hivern. I a l’estiu, barranquisme, ecoturisme, escalada, vies ferrates, etc.

Rico en cultura y tradición, y rodeado por un entorno privilegiado de gran riqueza natural, Andorra-la-Vella, capital de los Pirineos es todo un mundo por descubrir. ndorra la Vella, un paraíso de cultura y tradiciones. La capital de los Pirineus os ofrece un amplio abanico de actividades para hacer inolvidable vuestra estancia entre nosotros. Andorra te ofrece estaciones de esquí y actividades complementarias para disfrutar al máximo de la nieve en invierno. Y en verano, barranquismo, ecoturismo, escalada, vías ferratas, etc.

 

Reportage HD – Andorra Snow TV – 11 Novembre 2015 –

 

 

Reportage HD – Andorra Snow TV – 9 Avril 2015 –

 

Andorra ESTV - La web TV de la principauté d'Andorre by ESTV